Vårberg

Vårberg

Hotelljouren i Vårberg har funnits sedan 1999 och rymmer 38 enrums- och familjelägenheter. Personalen finns på plats under kontorstid och därför passar boendet bra för våra mest självständiga gäster. Tunnelbana, busshållplats och affärer ligger ett stenkast bort och alla lägenheter har antingen terrass eller balkong.

Kort om varje lägenhet
Alla lägenheter i Vårberg har egen kyl/frys, vattenkokare, mikrovågsugn och många av rummen är utrustade med diskbänk. Det finns även tv, sänglinnen och handduk. En del av rummen har terrass och andra balkong, samt egen toalett och dusch. Alla rummen har internetuppkoppling.

Gemensamma utrymmen
Bland de gemensamma utrymmena finns till exempel ett mysigt vardagsrum. Gästerna har också tillgång till tvättstuga samt  kök med flera spisar och ugnar.

Bevakningstjänst patrullerar nattetid och i akuta situationer finns jourtelefon direkt till Hotelljourens personal. Kameraövervakning dygnet runt.

Gå till alla våra rum och priserKontakt
E-post: reception@hotelljouren.se
Telefon: 08-600 16 66

Besöksadress:
Vårholmsbackarna 104

Hitta hit:
Tunnelbanans röda linje mot Norsborg. Avstigning vid Vårberg. Korsa parkeringen och gå över vägen. Följ uppförsbacken på vänster sida.

Material på denna webbplats får inte användas utan tillstånd från Hotelljouren